آژانس تبلیغاتی ایده راهیاب

مدل های تبلیغاتی موثر در بازاریابی

تعداد زیاد مدل‌های تبلیغاتی موجود نشان می‌دهد که بازاریابان به ندرت در مورد روش «درست» برای متقاعد کردن مردم توافق دارند. با این حال، یک کمپین تبلیغاتی عالی باید بتواند با موفقیت با هر مدل ارتباطی تبلیغاتی سازگار شود.

متقاعد کردن موفقیت آمیز مردم برای خرید محصولات از طریق استفاده از تبلیغات ممکن است به نظر می‌رسد که به‌عنوان یک دام به نظر برسد، اما در واقع برخی علم روان‌شناختی پشت این هنر متقاعدکننده وجود دارد. در حالی که هیچ فرمولی برش کوکی برای پیروی در دنیای تبلیغات وجود ندارد، مدل تبلیغاتی بهترین چیز بعدی است. بازاریابان برای ارزیابی اثربخشی محتوای خود قبل از راه اندازی یک کمپین تبلیغاتی به مدل های تبلیغاتی اشاره می کنند.

تعداد زیاد مدل‌های تبلیغاتی موجود نشان می‌دهد که بازاریابان به ندرت در مورد روش «درست» برای متقاعد کردن مردم توافق دارند. با این حال، یک کمپین تبلیغاتی عالی باید بتواند با موفقیت با هر مدل ارتباطی تبلیغاتی سازگار شود. شما می توانید از یک مدل به عنوان طرح کلی که کار شما را راهنمایی می کند یا به عنوان چک لیستی که کار شما را پس از اتمام تایید می کند، استفاده کنید. اگر یک مدل تبلیغاتی سوالی را مطرح می کند که کمپین شما به آن پاسخی نداده است، وقت آن است که آن را اصلاح کنید.

مدل‌های تبلیغاتی به‌عنوان طرح‌هایی برای کمک به بازاریابان برای ایجاد تبلیغات متقاعدکننده، چه برای چاپ، تلویزیون، رادیو یا رسانه‌های آنلاین عمل می‌کنند.

مدل های تبلیغاتی AIDA یا DRIP

دو مدل تبلیغاتی محبوب با نام های اختصاری AIDA و DRIP نامیده می شوند. AIDA مخفف عبارت Attention, Interest, Desire, and Action است که فرآیندی است که مشتریان قبل از تصمیم به خرید محصول طی می کنند. از سوی دیگر، DRIP توجه خود را به اقداماتی که بازاریابان برای امضای قرارداد باید انجام دهند جلب می کند: متمایز کردن، یادآوری، اطلاع رسانی، و متقاعد کردن.

شما می توانید با توجه به اینکه کدام مرحله AIDA و یا DRIP را با هر تصمیم استراتژیک انجام می دهید، از هر دو برای هدایت کمپین تبلیغاتی خود استفاده کنید. AIDA و DRIP اغلب اما نه همیشه با یکدیگر منطبق هستند. به عنوان مثال، هنگامی که برای اولین بار “توجه شخصی” را به خود جلب می کنید، می خواهید با توضیح اینکه چه چیزی شما را منحصر به فرد می کند، محصول خود را از رقبا “متمایز” کنید. سپس، هنگامی که آنها به نوع محصول یا خدمات شما “علاقه” نشان می دهند، می خواهید وجود خود را به آنها “یادآوری” کنید و غیره.

آیا باید یک کمپین تبلیغاتی اجرا کنید که هر چهار مرحله AIDA و DRIP را در یک آگهی تجاری، رادیویی یا چاپی انجام دهد؟ این یک تصمیم استراتژیک برای بحث با تیم شما است. مطمئناً ممکن است که یک تبلیغ چنان تأثیر عمیقی داشته باشد که AIDA و DRIP را از ابتدا تا انتها انجام دهد. با این حال، می‌توانید رویکرد طولانی‌مدت‌تری داشته باشید و تبلیغاتی را منتشر کنید که صرفاً بر جلب توجه تمرکز می‌کنند و به دنبال آن تبلیغات بیشتری که شتاب ایجاد می‌کنند و علاقه ایجاد می‌کنند و غیره منتشر می‌کنند.

مدل تبلیغاتی DAGMAR

DAGMAR مخفف Defining Advertising Goals for Measured Advertising Results است و با تغییر جزئی در مدل AIDA به نام ACCA: Awareness, Comprehension, Conviction, Action همراه است. با این حال، DAGMAR با تأکید بر نیاز به هدف گذاری مؤثر، AIDA/ACCA را یک قدم فراتر می برد.

اولین مرحله DAGMAR این است که دقیقاً تصمیم بگیرید که می‌خواهید از طریق فرآیند ارتباطات تبلیغاتی به چه چیزی برسید و چگونه اندازه‌گیری می‌کنید که آیا انجام شده است یا خیر. همچنین باید تصمیم بگیرید که تبلیغات چقدر باید اجرا شود.

در مرحله بعد، مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند و چه نوع نگرش یا تصوری در حال حاضر درباره برند شما دارند. سپس، تصمیم بگیرید که می خواهید نگرش یا برداشت جدید آنها پس از دیدن تبلیغات شما چگونه باشد. این به شما کمک می کند تا نحوه استفاده از تبلیغات را به عنوان وسیله ارتباطی تعیین کنید – و اینجاست که AIDA یا ACCA وارد بازی می شوند. تبلیغات شما اطلاعات متفاوتی را برای مصرف کنندگان در مرحله آگاهی در مقابل مصرف کنندگان در مرحله اقدام به اشتراک می گذارد. هنگامی که این اطلاعات را مشخص کردید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک نسخه تبلیغاتی ایجاد کنید که به نظر می رسد قادر به دستیابی به تمام اهداف تعیین شده شما باشد

مدل چرخه عمر محصول

مدل چرخه عمر محصول (PLC) تبلیغات شامل چهار مرحله معرفی، رشد، بلوغ و افول است، اما با کمی هوشمندی می‌توان بسیاری از محصولات را دوباره اختراع کرد و دوباره به بازار عرضه کرد تا از افت آن جلوگیری شود. PLC از شما می‌خواهد که یک استراتژی تصویری بزرگ را برنامه‌ریزی کنید و آن را در یک جدول زمانی قرار دهید تا هر زمان که واکنش بازار اجازه می‌دهد محصول از یک مرحله به مرحله دیگر منتقل شود، آماده باشید. بر اساس قیمت محصول، تعداد فروش، تعداد کانال های توزیع و تعداد رقبا، می دانید که در کدام مرحله هستید.

هنگامی که یک محصول جدید معرفی می شود، باید تا حد امکان جلوی چشمان بیشتری قرار گیرد. این فشار تبلیغاتی اولیه می تواند از تلویزیون، رادیو، تبلیغات چاپی، تبلیغات پرداخت به ازای کلیک، بهینه سازی موتور جستجو، رویدادها و حمایت های مالی برای معرفی محصول و برند استفاده کند. برای ایجاد علاقه بیشتر و ایجاد اعتماد، می‌توانید بازاریابی رسانه‌های اجتماعی، اینفلوئنسرها و شرکت‌های وابسته را در مرحله رشد اضافه کنید.

زمانی که محصول شما وارد مرحله بلوغ می شود، کمپین های تبلیغاتی شما می توانند بر تمایز رقبا متمرکز شوند و می توانید فروش های تبلیغاتی، برنامه های وفاداری مشتری و سایر تکنیک های بازاریابی مجدد را به استراتژی خود اضافه کنید.

مدل ارنبرگ (ATRN)

اندرو ارنبرگ پس از مشاهده اینکه مصرف کنندگان در خریدهای خود چندان ماجراجو نیستند، رویکردی علمی به تبلیغات در پیش گرفت. او متوجه شد که وقتی از یک محصول راضی هستند، مصرف کنندگان عادت دارند همان محصول را بارها و بارها بخرند، حتی اگر لزوماً کامل نباشد. با این حال، در نهایت ممکن است از محصول معمول خود ناراضی شوند و شروع به جستجوی جایگزین کنند. برخلاف سایر تئوری های تبلیغاتی، ارنبرگ تردید داشت که آیا تبلیغات واقعاً مصرف کنندگان را متقاعد به خرید می کند یا خیر. به گفته استیو ریبولد، ارنبرگ معتقد بود که کنجکاوی عامل قوی دیگری است که ممکن است باعث شود مصرف کنندگان یک محصول را امتحان کنند و اگر محصول به اندازه کافی ارزش داشت، دوباره آن را خریداری می کردند.

مدل ارنبرگ گاهی با نام اختصاری ATRN نامیده می‌شود که نشان دهنده مراحل رفتاری است که وی بیان کرد: آگاهی، آزمایش، تقویت، تلنگر. ارنبرگ معتقد بود که تبلیغات مسئول ایجاد «آگاهی» در یک محصول است، اما مصرف‌کنندگان می‌توانند به دلایل متعدد تصمیم بگیرند که یک محصول را امتحان یا «آزمایش» کنند نه فقط به این دلیل که تبلیغات بسیار قانع‌کننده بود. تبلیغات همچنین می تواند نقشی در “تقویت” تجربه مثبت مصرف کنندگان در طول آزمایش محصول خود داشته باشد و آنها را به خرید مجدد “تحریک” کند.

مدل های تبلیغاتی اضافی

سایر مدل های تبلیغاتی قابل توجه که ارزش بررسی دارند عبارتند از:

سلسله مراتب نیازهای مزلو: پیام های تبلیغاتی را بر این موضوع متمرکز کنید که چگونه یک محصول نیازهای اساسی مانند ایمنی یا سلامتی را بهبود می بخشد تا به گسترده ترین مخاطبان برسد.

دیده شدن، هویت، قول، تک فکری (VIPS): دیوید برنشتاین توصیه می‌کند که همه آگهی‌ها دارای «قابل مشاهده بودن» عالی باشند، «هویت» و «وعده» واضحی را به تصویر بکشند و «تک‌نگاه» را حفظ کنند.

فرآیند تصمیم گیری (DMP): DMP که ارتباط نزدیکی با مدل ارنبرگ دارد، زمانی شروع می شود که مصرف کننده نیاز به یک محصول را تشخیص دهد و به دنبال اطلاعات باشد. از آنجا، مصرف کننده هر انتخاب را قبل از خرید نهایی ارزیابی می کند.

تئوری زنجیره وسیله پایان: این مدل تبلیغاتی بر نمایش ویژگی‌های محصول که مزایای خاصی را به همراه دارد، تأکید می‌کند که به نوبه خود با سیستم ارزش مصرف‌کننده صحبت می‌کند. به عنوان مثال، محصولی که “مواد تشکیل دهنده غلات کامل” را تبلیغ می کند، حاکی از یک مزیت برای سلامتی است که باعث می شود مصرف کننده احساس کند زندگی فعال تر و رضایت بخشی خواهد داشت.

هیچ مدل درست یا غلطی برای تبلیغات وجود ندارد. در عوض، چند مورد را امتحان کنید و یکی را بیابید که برای شما منطقی‌تر باشد تا بیشترین سود را به دست آورید. با این حال، سعی کنید ذهن باز بمانید. ممکن است دریابید که استفاده از یک رویکرد متفاوت، در صورت احساس گیر افتادن، چشم اندازی روشنگر به شما می دهد.

تکرار به عنوان یک تکنیک تبلیغاتی

تکرار در تبلیغات به عنوان راهی برای حفظ برند یا محصول در خط مقدم ذهن مصرف کننده استفاده می شود. تکرار می‌تواند باعث آشنایی با برند شود، اما همچنین می‌تواند منجر به خستگی مصرف‌کننده شود، جایی که مصرف‌کنندگان آنقدر از یک تبلیغ خسته می‌شوند که آن محصول را تنظیم می‌کنند یا فعالانه از آن اجتناب می‌کنند. بنابراین، برای موثر بودن، تکرار باید به نسبت درست اتفاق بیفتد، زیرا تکرار بیش از حد ممکن است به عنوان یک استراتژی تبلیغاتی نتیجه معکوس داشته باشد.

انواع تکرار

ایده پشت تکرار این است که وقتی مصرف کننده برای خرید یک محصول خاص می رود، نام برند شما اولین چیزی است که به ذهن می رسد. چندین نوع مختلف از تکرار تبلیغات وجود دارد. یکی این است که تبلیغات مشابهی مانند تبلیغات تلویزیونی را بارها و بارها تکرار کنید. به عنوان مثال، ممکن است همان آگهی تبلیغاتی در هر یک از برنامه های تبلیغاتی پخش شود.

راه دیگر برای استفاده از تکرار این است که محصول یا برند را در مکان های بیشتری قرار دهید. به عنوان مثال، تبلیغات چاپی در روزنامه ها و مجلات، تبلیغات تلویزیونی، تبلیغات رادیویی و استفاده از قرار دادن محصول در برنامه های تلویزیونی یا در فیلم ها. نوع دیگر تکرار، استفاده از تبلیغاتی است که با سبک های مشابه تولید می شوند، اما محصول نهایی کمی متفاوت دارند. به عنوان مثال، تبلیغات تلویزیونی که از بازیگران یکسان، اما در سناریوهای متفاوت استفاده می کنند.

نظریه دو عاملی

یکی از تئوری های پیشرو در مورد تأثیر تکرار بر رفتار مصرف کننده در دهه 1970 توسط دانیل برلین، استاد روانشناسی دانشگاه تورنتو ایجاد شد. این نظریه که نظریه دو عاملی یا فرسودگی نامیده می شود، نشان می دهد که تکرار برای یک دوره تأثیر مثبت دارد و سپس شروع به تأثیر منفی می کند.

در مرحله اول که پوشیدن نامیده می شود، تکرار یک تبلیغ به مصرف کنندگان اجازه می دهد تا با برند آشنا شوند. در این مرحله، تکرار می تواند بر بی میلی مصرف کننده برای خرید یک محصول یا برند جدید غلبه کند. با ادامه تکرار، مصرف کنندگان به برند عادت می کنند و ممکن است وارد فاز دوم شوند که فرسودگی نام دارد. در مرحله فرسودگی، مصرف کنندگان از شنیدن نام تجاری خسته می شوند و تکرار مداوم تبلیغات می تواند باعث شود مصرف کنندگان از خرید محصول یا برند خودداری کنند.

برندهای آشنا و ناآشنا

تأثیر تکرار می تواند بر اساس اینکه مصرف کننده قبلاً با برندی که تبلیغ می شود آشنایی داشته باشد متفاوت باشد. مصرف کنندگان تمایل دارند به تبلیغی که برای یک محصول یا برند کاملاً جدید است، بیشتر از تبلیغ یک محصول یا برندی که قبلاً با آن آشنا هستند، توجه کنند. آگهی جدید برای مصرف کنندگان جالب تر خواهد بود، بنابراین آنها به احتمال زیاد به آن توجه خواهند کرد.

در این حالت، تکرار ممکن است زمانی موثرتر باشد که برای تبلیغ یک برند یا محصول جدید استفاده شود. هنگامی که مصرف کنندگان با یک نام تجاری یا محصول آشنا شوند، ممکن است تبلیغ کننده بتواند تعداد دفعات تبلیغ را کاهش دهد و همچنان به همان اثر دست یابد.

سیگنال خرید خوب یا یک محصول با کیفیت

تکرار یک تبلیغ ممکن است به مصرف کنندگان نشان دهد که برند یا محصول یک خرید خوب یا یک محصول با کیفیت است. این گاهی اوقات به عنوان نظریه سیگنالینگ نامیده می شود. در سال 1975، محققان دانشگاه وایومینگ، آنتونی مک گان و ریموند مارکوارت دریافتند که تبلیغات با نرخ تکرار بالا در گزارش های مصرف کننده نیز با کیفیت بالا رتبه بندی می شوند.

مطالعه بعدی که در مجله تحقیقات مصرف کننده منتشر شد، تأیید کرد که مصرف کنندگان تمایل دارند محصولاتی که با تکرار تبلیغ می شوند، خریدهای خوبی هستند. تکرار ممکن است مصرف کنندگان را متقاعد کند که تولید کننده حاضر است پول زیادی را برای تبلیغات خرج کند زیرا محصول خوب است.

تبلیغات تکراری چیست؟

طبق کتاب “تبلیغات: اصول و تمرین”، مردم باید حداقل 9 بار یک تبلیغ را ببینند تا علاقه کافی برای خرید محصول یا خدمات تبلیغ شده را کسب کنند. این بدان معناست که برای جلب توجه مشتری بالقوه باید یک تبلیغ را بارها تکرار کنید. فرکانس موثر اصطلاحی است که به تعداد دفعاتی اطلاق می شود که باید مشتری بالقوه را قبل از اینکه به تبلیغات پاسخ مثبت دهد، در معرض تبلیغات قرار دهید. اما در عین حال، فرکانس موثر مدت زمانی را که پس از یک تبلیغ دیگر تاثیری بر مشتری بالقوه ندارد را در نظر می گیرد و به اتلاف تبدیل می شود.

تکرار به عنوان یک تکنیک تبلیغاتی

تکرار در تبلیغات به عنوان راهی برای حفظ برند یا محصول در خط مقدم ذهن مصرف کننده استفاده می شود. تکرار می‌تواند باعث آشنایی با برند شود، اما همچنین می‌تواند منجر به خستگی مصرف‌کننده شود، جایی که مصرف‌کنندگان آنقدر از یک تبلیغ خسته می‌شوند که آن محصول را تنظیم می‌کنند یا فعالانه از آن اجتناب می‌کنند. بنابراین، برای موثر بودن، تکرار باید به نسبت درست اتفاق بیفتد، زیرا تکرار بیش از حد ممکن است به عنوان یک استراتژی تبلیغاتی نتیجه معکوس داشته باشد.

تکرار :

توافق بین تبلیغ‌کنندگان بر این است که باید یک مصرف‌کننده بالقوه را چندین بار در معرض یک کمپین تبلیغاتی قرار دهید، قبل از اینکه او آگاه شود و شروع به شکل‌دهی نظر درباره یک محصول یا خدمات کند. بسته به تبلیغ خاص، تعداد دفعاتی که یک مشتری بالقوه نیاز به قرار گرفتن در معرض یک تبلیغ دارد ممکن است متفاوت باشد. تکرار می تواند آشنایی و اعتبار را با تبلیغات ایجاد کند. این باعث ایجاد آگاهی برتر (TOMA) می شود. اگر وقتی به یک محصول خاص مانند غلات صبحانه یا ماشین فکر می کنید به یک برند خاص فکر می کنید، تبلیغ کنندگان این پدیده را TOMA می نامند. این آگاهی نتیجه تبلیغات تکراری است.

اعتبار :

قبل از اینکه بتوانید مشتریان را وادار به تعهد به یک محصول یا خدمات کنید، باید آنها را نسبت به اعتبار محصول یا خدمات متقاعد کنید. با تکرار چندباره یک کمپین تبلیغاتی، تبلیغ کننده حس آشنایی را ایجاد می کند که در دراز مدت می تواند به اعتبار تبدیل شود. اگر مصرف کننده تصمیم به خرید محصول یا خدمات بگیرد و راضی باشد، تکرار می تواند اعتبار را بیشتر تقویت کند.

آشنایی با برند :

برندهای آشنا برای مصرف کنندگان درجه ای از اعتبار دارند. تبلیغ کنندگان پس از یک کمپین طولانی که مشتریان را با یک محصول یا خدمات خاص آشنا می کند، به این اثر دست می یابند. ایجاد آگاهی زمان می برد. شما باید به مشتریان احتمالی خود در مورد محصول یا خدمات و اینکه چه کسی هستید آموزش دهید. با برجسته کردن کیفیت یک محصول، خدمات یا کسب و کار و تکرار این پیام بارها و بارها، می‌توانید با مشتریان آشنا شوید. این می تواند ارتباطی بین یک محصول یا خدمات و یک برند خاص ایجاد کند.

فکر اول : 

اگر شرکت شما نوشابه می فروشد، می خواهید مشتریان بالقوه زمانی که نوشابه می خواهند به شرکت شما فکر کنند. هدف از تبلیغات تکراری این است که محصول یا خدمات تبلیغ شده را به اولین فکری که شخص در مورد یک کالای خاص دارد تبدیل کند. پس از ایجاد اعتبار و آشنایی با برند، تبلیغ‌کنندگان با استفاده از تبلیغات تکراری به این ارتباط دست می‌یابند. با این حال، خطر اشباع بیش از حد وجود دارد. بنابراین هدف تبلیغ‌کنندگان یافتن تعادل مناسب با تبلیغات تکراری است.

مدل تبلیغاتی در بازاریابی چیست؟

استفاده استراتژیک از رسانه های تبلیغاتی به عنوان یک مدل تبلیغاتی شناخته می شود. هدف استفاده از چنین مدلی دستیابی به یک مخاطب خاص است. اینها به عنوان نقشه هایی عمل می کنند تا به تبلیغ کنندگان کمک کنند تا تبلیغات متقاعدکننده ای ایجاد کنند، چه چاپی، چه دیجیتال یا تلویزیون.

4نوع تبلیغات چیست؟

تبلیغ کنندگان برندهای بهداشتی و پزشکی اغلب در انتخاب بهترین رسانه تبلیغاتی ممکن با مشکل مواجه می شوند. قطعا قابل درک است انواع مختلف تبلیغات برای انواع مختلف محصولات، خدمات و برندها بهتر عمل می کنند. چگونه یک تبلیغ کننده می تواند مناسب را انتخاب کند؟ همه چیز به این بستگی دارد که بدانید 4 نوع تبلیغات دقیقاً چیست و از نظر بازاریابی در چه مواردی خوب هستند.

دانلود کیت رسانه

برای مثال، کسب‌وکارهای کوچک‌تر ممکن است بخواهند به سرعت پایگاه مشتری خود را تقویت کنند و به سرعت درآمد خود را به دست آورند. این کسب‌وکارها باید بسته به نوع محصولی که می‌فروشند، حداقل در چند دسته روی تبلیغات دیجیتال سرمایه‌گذاری کنند تا آزمایش کنند و ببینند کدام نوع تبلیغات بیشترین امتیاز را دارد. از سوی دیگر، یک کسب و کار بزرگتر ممکن است بخواهد در نوعی از تبلیغات که به نظر می رسد خوب کار می کند و بازدهی مناسبی را به همراه دارد، تطبیق دهد.

 انواع تبلیغات چیست و چگونه می توان بهترین نوع تبلیغات را برای برند خود انتخاب کرد؟

در حالی که “انواع” مختلفی از تبلیغات وجود دارد، چهار دسته زیر اکثریت قریب به اتفاق همه تبلیغات دیجیتال را پوشش می دهند. همچنین همه آنها متقابل نیستند.

1-نمایش تبلیغات

تبلیغات نمایشی که اغلب به آن تبلیغات بنری نیز می گویند، نوعی تبلیغات است که از بیلبوردهای دیجیتالی کوچک یا بنرهایی تشکیل شده است که در و اطراف پست های وبلاگ، صفحات جستجوی کلمات کلیدی، وب سایت ها و غیره قرار می گیرند. تبلیغات نمایشی می تواند باشد. هم تصاویر متحرک یا متحرک. آنها معمولاً تمایل دارند به شکل بنرهای افقی در بالای صفحه یا به عنوان یک بنر عمودی در حاشیه های کناری صفحه به خود بگیرند.

تبلیغات نمایشی برای بیان یک داستان بصری سریع و در عین حال نشان دادن هویت برند عالی هستند. آنها معمولاً بسیار بصری با متن بسیار کم هستند و برای محصولات بهداشتی و سلامتی که نیازی به سلب مسئولیت عمیق در آگهی ندارند ایده آل هستند.

2-تبلیغات ویدیویی

تبلیغات ویدیویی انواع تبلیغات کاملاً محبوب در محیط بازاریابی دیجیتال امروزی هستند و منطقی است که چرا. تبلیغات ویدیویی چشم نواز، سرگرم کننده و برای بیان داستان پیچیده ای هستند که یک تبلیغ نمایشی به سادگی نمی تواند انجام دهد. تبلیغات ویدئویی درون جریانی و تبلیغات ویدئویی خارج از جریان اصلی ترین راه هایی هستند که تبلیغ کنندگان از تبلیغات ویدئویی استفاده می کنند. ویدیوی درون جریانی شامل قرار دادن تبلیغات ویدیویی در میان، قبل یا پس از پخش در ویدیویی است که مصرف‌کننده در حال تماشای آن است. خود آگهی مربوط به محتوایی است که مصرف کننده در حال تماشای آن است. یک تبلیغ ویدیویی خارج از جریان یک تبلیغ ویدیویی است که در یک مقاله یا پست وبلاگ ادغام می شود.

اگر شما یک برند پزشکی یا دارویی هستید، تبلیغات ویدیویی یک انتخاب عالی برای به اشتراک گذاشتن محصول شما می باشد.

3-تبلیغات موبایل

تبلیغات موبایلی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک هنجار جدید است زیرا افراد بیشتری نسبت به قبل از محتوای آنلاین از طریق دستگاه های تلفن همراه خود استفاده می کنند. تبلیغات موبایلی به سادگی تبلیغاتی است که برای مصرف موبایل بهینه شده است. تبلیغات موبایلی بسیار گسترده هستند و می توانند شامل ویدئو، اپلیکیشن، نمایش، جستجو یا تبلیغات اجتماعی باشند. برای اکثر برندها، تبلیغات موبایلی مبتنی بر ویدئو در رسانه های اجتماعی مکانی عالی برای شروع است. برندهای سلامت و تندرستی قطعا می توانند از این نوع تبلیغات در پلتفرم هایی مانند اینستاگرام بهره مند شوند.

4-تبلیغات بومی

این شکل از تبلیغات محتوای تبلیغاتی ساده ای است که در یک محتوا ادغام می شود. آنها تبلیغات “غیر مخرب” در نظر گرفته می شوند و معمولاً به شکل محتوای حمایت شده ارائه می شوند. این تبلیغات با سبک و جریان محتوایی که در آن ظاهر می‌شود مطابقت دارد، بدون اینکه مزاحم باشد. برای مثال، تبلیغات پاپ‌آپ و ویدیوهای پخش خودکار مخرب در نظر گرفته می‌شوند و اغلب می‌توانند تأثیر منفی بر پایگاه مشتریان بالقوه فرد داشته باشند. از سوی دیگر، تبلیغات بومی به گونه‌ای در محتوا «لغزش» می‌شوند که مخل نبوده و برای مصرف‌کنندگان جذاب‌تر باشد. آنها می توانند به صورت پست های وبلاگ، فیلم، عکس و غیره باشند.

وقتی صحبت از تبلیغات به میان می آید، سرمایه گذاری در یک پلت فرم قابل اعتماد که بتواند با استفاده از چهار دسته تبلیغاتی که پوشش داده ایم، با تبلیغات هدفمند برنامه ریزی شده مقابله کند، مهم است.

 

 

 

نویسنده : تیم تولید محتوای ایده راهیاب

نظرات (2)

پیام بگذارید

هدف ما ایجاد راه‌حل‌هایی است که موانعی را که افراد را از انجام بهترین کارشان باز می‌دارد، از بین ببرد.

گزارش سالانه ایده راهیاب