آژانس تبلیغاتی ایده راهیاب

مزایای بازاریابی کسب و کارها با توییتر

توییتر ابزاری قدرتمند برای بازاریابی است که هر کسب و کاری می‌تواند از آن استفاده کند. این شبکه اجتماعی به شما کمک می‌کند تا ترافیک بیشتری به وب سایت خود ارسال کنید

مزایای بازاریابی کسب و کارها با توییتر : 

آیا می دانستید که توییتر فقط کاربرد نمایشی و ارسال توییت را ندارد و تیم‌های دیجیتال مارکتینگ می‌توانند برای اجرای استراتژی‌های بازاریابی خود از توییتر با  بهترین شرایط استفاده کنند، در گام اول باید با استراتژی بازاریابی توییتر برای کسب و کارها آشنا باشید.

توییتر ابزاری قدرتمند برای بازاریابی است که هر کسب و کاری می‌تواند از آن استفاده کند. این شبکه اجتماعی به شما کمک می‌کند تا ترافیک بیشتری به وب سایت خود ارسال کنید، آگاهی از برند را افزایش دهید، مخاطبان خود را درگیر کنید، تعامل بیشتری با مخاطبان و مشتریان خود ایجاد کنید و نرخ‌های تبدیل‌ و فروش خود را افزایش دهید. بنابراین توییتر باید بخشی از استراتژی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی شما باشد.

چرا کسب‌وکارها به توئیتر احتیاج دارند؟

 از آنجایی که بازاریابی محصول در توئیتر بسیار کم‌هزینه است، کسب‌وکارهای کوچک باید از آن به‌عنوان ابزاری برای تقویت فعالیت‌های بازاریابی اینترنتی خود استفاده کنند. صاحبان مشاغل با سرمایه‌گذاری روی توئیتر می‌توانند مخاطبان بیشتری را جذب کنند و با افراد بیشتری تعامل داشته باشند. استفاده از توئیتر در کنار سایر شبکه‌های اجتماعی برای رشد و گسترش کسب‌وکار شما بسیار مفید خواهد بود. چه صاحب کسب‌وکار باشید چه یک فریلنسر، می‌توانید از توئیتر برای افزایش فروش، جذب مشتریان جدید و افزایش نرخ تبدیل بهره ببرید.

استراتژی بازاریابی توییتر برای کسب و کارها

اگر در برنامه بازاریابی خود بازاریابی از طریق شبکه‌های اجتماعی را در نظر گرفته‌اید بهتر است توییتر هم شامل این برنامه باشد. فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مختلف می‌تواند در بهبود فعالیت‌های دیجیتال مارکتینگ کسب و کار شما موثر و کارآمد باشد. برای شروع بازاریابی توییتر برای کسب و کار خود باید چگونگی عملکرد و قرار گرفتن در استراتژی کلی رسانه‌های اجتماعی خود را درک کنید. با این توصیفات بهتر است یک استراتژی بازاریابی توییتر برای کسب و کار خود داشته باشید. نکات زیر می‌تواند به شما در ایجاد این استراتژی کمک کند.

۱) حساب کاربری توییتر خود را بررسی کنید.

اگر از قبل برای شرکت و برند خود اکانت توییتر ساخته‌اید، اولین کاری که باید انجام دهید بررسی این اکانت در توییتر است. با انجام یک بررسی دقیق از تحلیل‌های توییتر خود، از آنچه تا بحال در این اکانت انجام داده‌اید گزارش‌گیری کنید. این تحلیل‌ها را می‌توانید از طریق ابزارهای مانیتورینگ و آنالیز توییتر به دست بیاورید. در تحلیل عملکرد اکانت توییتر بهتر است عملکرد هشتگ، عملکرد هر توییت ارسال شده و مخاطبان توییتر خود را تجزیه و تحلیل کنید. دانستن اینکه کدام توییت بهترین عملکرد را داشته و ارتباط مستمری را با کاربران دریافت کرده، درمورد نوع محتوای مورد علاقه‌ی مخاطبان به شما ایده می‌دهد.

از این اطلاعات می‌توان در ایجاد استراتژی بازاریابی توییتر بهره برد تا با ارائه و تولید محتوای مورد نیاز کاربران ثابت، آگاهی از برند، دستیابی به KPIهای مختلف و دیگر اهداف استراتژیک را بهبود داد.یک روش تحلیل اکانت توییتر، تحلیل دستی آن از راه آنالیتیکس خود توییتر است. هر اکانت توییتر یک صفحه‌ی آنالیتیکس دارد که اطلاعات مختصری را در اختیار کاربر قرار می‌دهد و می‌توان از آن برای تحلیل اکانت خروجی گرفت. با بررسی این دیتاها شما می‌توانید میزان تاثیر گذاری و نحوه رفتار اکانت و مخاطبان خود را بررسی کنید.

۲) نمایه اکانت توییتر خود را تکمیل کنید.

داشتن نمایه توییتر به شما کمک می‌کند تا در اولین برخورد مخاطب، حرفه‌ای به نظر بیایید .در نظر بگیرید که چگونه هر عنصر از نمایه به تقویت برند شما و آگاهی دادن به مخاطبان کمک می‌کند.

  •  نام حساب شما: با این نام مخاطبان می‌توانند شما را در توییتر پیدا کنند. این نام بهتر است با نام اکانت شبکه‌های اجتماعی دیگرتان یکسان باشد.
  •   عکس پروفایل: عکس نمایه شما در کنار هر توییت ارسال شده ظاهر می شود، بنابراین بهتر است از لوگوی اصلی برند خود و از ابعاد مناسب و واضح برای تصویر پروفایل استفاده کنید. این ابعاد را می‌توانید در پست سایز استاندارد تصاویر و محتوا در شبکه‌های اجتماعی مشاهده کنید.
  •  تصویر هدر: تصویر هدر ممکن است بیشتر از عکس پروفایل تغییر کند. این تصویر می‌تواند تصویر کمپین فعلی شما باشد و یا اطلاعاتی در مورد شرکت شما ارائه دهد. حتی شاید تصویری از فضای فیزیکی شرکت و کارمندان آن باشد.
  •  آدرس لندینگ یا صفحات فرود: در بیوی توییتر آدرس سایت خود را قرار دهید. ممکن است این آدرس گاهی به صفحه لندینگ کمپین‌ها یا صفحه‌ی دیگری تغییر پیدا کند.
  •    لوکیشن: ارائه موقعیت مکانی باعث می‌شود پروفایل شما برای مخاطبان واقعی‌تر شود. این مساله به ویژه برای مشاغل کوچک با فروشگاه‌های فیزیکی بسیار مهم است، زیرا مشتریان می‌توانند شما را به صورت آفلاین پیدا کنند و این باعث ایجاد اعتماد می‌شود. اگر کسب و کار بزرگ هم باشید می‌توانید آدرس دفتر مرکزی خود را در لوکیشن بنویسید.

۳) اهداف خود را تعیین کنید.

موفقیت در هر رسانه اجتماعی با داشتن اهداف واضح و قابل اندازه گیری آغاز می‌شود. به این منظور می‌توانید اهداف خود را به روش SMART ترجمه کنید.

به عنوان مثال، شاید نیاز باشد که بازدید وبسایت خود را از طریق توییتر افزایش دهید. با هدف افزایش میانگین کلیک از توییتر، می‌توانید از نرخ کلیک اولیه خود در توییتر استفاده کنید تا بتوانید برای موفق شدن و رسیدن به اهدافتان برنامه ریزی کنید .

 ۴) رقبای خود را مانیتور کنید.

بررسی اکانت رقبای شما در توییتر و آنالیز آن‌ها می‌تواند به شما در برنامه ریزی بهتر کمک کند. تحلیل رسانه‌های اجتماعی آن‌ها با پیدا کردن نقاط ضعف و قوتشان  و بررسی راه‌های ایجاد تمایز، می‌تواند به شما در اصلاح استراتژی‌ها و برنامه‌هایتان کمک کند.

 ۵) اکانت منیجر داشته باشید.

شما باید حساب‌هایتان را نظارت و بررسی کنید. عدم پاسخگویی منظم و به موقع به پیام‌های توییتر و منشن‌ها برای مخاطبان یک سیگنال منفی است و ممکن است به برند شما آسیب برساند.برای پاسخ‌گویی به موقع به منشن‌ها، کامنت‌ها و پیام‌های توییتر فردی را مشخص کنید تا با نظارت کامل بر اکانت، میزان تعامل شما با مخاطبان را افزایش دهد. این کار حتی در مورد منشن‌های منفی هم گاهی باعث ایجاد دید مثبت می‌شود. هر نوع مکالمه‌ی خوب، بد، خنثی و یا انتقادی بویژه با افزایش تعداد مخاطبان ممکن است در توییتر رخ دهد، بنابراین باید برای پاسخ به آن آماده باشید. پس بهتر است برای نحوه پاسخگویی به آن‌ها و مدیریت بحران روابط عمومی برنامه‌ریزی کنید.

۶) یک تقویم محتوا تهیه کنید.

برنامه ریزی مطالب و محتوای سوشال کمی زمانبر است اما در نهایت نظم خاصی به محتوا داده و باعث صرفه جویی در زمان برای برنامه‌های آتی می‌شود. هنگام ایجاد تقویم، در نظر بگیرید که:

هر چند وقت یکبار می‌خواهید پست منتشر کنید؟ /  بهترین زمان برای ارسال آن چه زمانی است؟ / چه کسی باید پست‌ها را برای انتشار تایید کند؟

یک تقویم محتوایی می‌تواند به شما در ارزیابی محتوا و ایجاد ترکیبی متعادل از توییت‌ها کمک کند.

۷) میزان تأثیر محتوای خود را اندازه بگیرید.

پس از اتمام استراتژی بازاریابی، باید مرتباً فعالیت‌های خود را ارزیابی کرده و پیشرفت خود را در برابر اهداف SMART تعیین شده بررسی کنید.جمع آوری داده‌های معنی دار به شما کمک می‌کند تا ارزش فعالیت‌های بازاریابی خود را بررسی کرده و ایده‌هایی ارائه دهید که به شما در اصلاح استراتژی بازاریابی توییتر در طول زمان کمک می‌کند.

 ۸) از سوالات چند گزینه‌ای در توییتر خود استفاده کنید.

توییتر مانند اینستاگرام یا فیسبوک گزینه‌های خلاقانه زیادی برای تعامل ارائه نمی‌دهد اما می‌توان از سوالات چند گزینه‌ای برای ایجاد تعامل با مخاطب استفاده کرد. نظرسنجی‌های توییتر به شما امکان می‌دهد سوالاتی مطرح کنید و حداکثر چهار پاسخ برای انتخاب ایجاد کنید. این نظرسنجی‌ها به دلیل ویژگی سادگی و سرگرم کنندگی روش خوبی برای درگیر کردن مخاطبان هستند.

۹) ارسال توییت‌ها را زمانبندی کنید.

برنامه ریزی به شما کمک می‌کند تا وقت خود را برای ارتباط با مخاطبان تنظیم و صرف کنید و با  تقویم محتوای خود هماهنگ بمانید. با برنامه ریزی توییت‌های خود، می‌توانید از بهترین زمان‌ها برای ارسال و تقویت تعامل خود نیز استفاده کنید. با اندازه گیری عملکرد و تجزیه و تحلیل آن، می‌توانید ساعات مناسب برای توییت را بررسی کرده و برنامه ارسال خود را مطابق با آن تنظیم کنید.

۱۰) از هشتگ‌ها و ترندهای روز استفاده کنید.

هشتگ‌ها در توییتر تاثیر بسزایی در افزایش نرخ اینگیجمنت شما دارند. طبق آمار موجود توییت‌های دارای هشتگ ۱۰۰٪ نرخ اینگیجمنت بیشتری دارند. هشتگ‌ها مخاطبان جدیدی را به پیج شما هدایت کرده و میزان تعامل توییت‌های شما را افزایش می‌دهند.

۱۱) هشتگ برند خود را ایجاد کنید.

هشتگ برند نحصر به فرد برند و شرکت شما است و می‌تواند برای جمع آوری و سازماندهی مطالب در مورد کسب و کار شما استفاده شود. این هشتگ‌ها برای تبلیغ کمپین‌ها و یافتن محتوای تولید شده توسط کاربر (UGC  )ایده آل هستند.

۱۲) از سوشال لیسنینگ استفاده کنید.

توییتر فقط برای صحبت کردن نیست بلکه گوش دادن به آن نیز مهم است. “گوش دادن به شبکه‌های اجتماعی” به معنای توجه به گفتگوهایی است که  در مورد برند شما یا رقبایتان در توییتر اتفاق می‌افتد و بینش مشتریان و جامعه شما را فراهم می‌کند.با گوش دادن به توییتر نه تنها می‌توانید دریابید که مردم در مورد برند و محصولات شما چه نظری دارند بلکه می‌توانید از سایر موضوعات و مباحث نیز مطلع شده و از آن یاد بگیرید و استفاده کنید. اگر می‌خواهید از موضوع سوشال لیسنینگ بیشتر بدانید لینک زیر را دنبال کنید.

۱۳) یک کمپین تبلیغاتی اجرا کنید.

اجرای کمپین های تبلیغاتی در توییتر پس از رشد ارگانیک اکانت شما می‌تواند به افزایش آگاهی از برند و دیگر اهداف کمک کند.تبلیغات در توییتر می تواند به شما در رشد مخاطبان، تبلیغ محصولات و هدایت ترافیک به وبسایت کمک کند. تبلیغات توییتر به شما امکان می‌دهد مخاطبان خود را بصورت انتخابی هدف قرار دهید و تجزیه و تحلیل مفصلی در مورد نتایج کمپین و هزینه‌ها در دسترس داشته باشید.

۱۴) از پارامترهای UTM برای اندازه گیری موفقیت خود استفاده کنید.

اگر می‌خواهید با داده‌های شبکه‌های اجتماعی و تجزیه و تحلیل آن‌ها بیشتر درگیر شوید، از پارامترهای UTM استفاده کنید. این‌ پارامترها کدهای متنی کوتاهی هستند که می‌توانید برای اندازه‌گیری ترافیک و نرخ تبدیل به پیوندهای خود اضافه کنید. پارامترهای UTM به شما نشان می‌دهند که افراد چگونه به وبسایت شما هدایت می‌شوند، کدام توییت‌ها مؤثرتر هستند، ROI کمپین‌های تأثیرگذار چقدر بوده است و بسیاری از موارد مهم دیگر.

  سرمایه‌گذاری در توئیتر : 

از دو راه می‌توانید در رسانه‌های پولی توئیتر سرمایه‌گذاری کنید:

  • توئیت‌های تبلیغاتی: این توئیت‌ها در فید کاربران یا نتایج سرچ نشان داده خواهند شد. این توئیت‌ها برای کاربرانی که قبلا شما را دنبال نمی‌کرده‌اند، نشان داده می‌شود. توئیت‌های تبلیغاتی درست مثل توئیت‌های معمولی هستند و تنها در دسترس مخاطبان هدف شما قرار می‌گیرند.
  • تبلیغات توئیتر: اگر قصد دارید برای پیشبرد کمپینی تبلیغاتی یا دستیابی به اهدافی خاص، توئیت‌های معینی را تبلیغ کنید، تبلیغات توئیتر گزینه بسیار مناسبی است.

اهمیت توئیتر برای کسب‌وکارها

  ارتباط با مشتریان : توئیتر بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر فعال دارد و هر روز به این تعداد افزوده می‌شود؛ بنابراین، بستر مناسبی برای دسترسی به مشتریان احتمالی و جذب مخاطبان جدید است. به‌علاوه، صاحبان مشاغل می‌توانند با مشتریان فعلی خود تعامل برقرار کنند و وضعیت فعلی کسب‌وکارشان در بازار را بهتر درک کنند.

 برقراری ارتباط : برای رشد و گسترش کسب‌وکارتان باید با دنبال‌کنندگان فعلی خود تعامل برقرار کنید. بدین منظور باید توئیت‌هایی منتشر کنید که برای مشتریان شما جالب و مفید هستند. سعی کنید پست‌های تبلیغی مستقیم خود را به‌حداقل برسانید. تبلیغات زیاد باعث می‌شود که نتوانید تصویر مثبتی از خود در ذهن مخاطب بسازید. همچنین از توئیت‌های زیاد در یک بازه زمانی خاص خودداری کنید.

کمک به کسب رتبه بهتر در نتایج موتورهای جستجو : جالب است بدانید که توئیت‌هایی که در توئیتر منتشرمی‌شوند، در نتایج جستجوی گوگل برای موضوعات مرتبط نشان داده می‌شوند. این بهترین موقعیتی است که با استفاده از آن می‌توانید خود را در معرض دید مخاطبان بیشتری قرار دهید.

برای مثال، اگر نام افراد مشهور را در گوگل جستجو کنید، احتمالا توئیت‌های وی در نتایج سرچ نشان داده خواهد شد. با استفاده از آن قابلیت که تنها مختص توئیتر است، می‌توانید آگاهی از برند خود را افزایش دهید و محصول/ خدمات خود را به افراد بیشتری معرفی کنید.

ایجاد آگاهی از برند : برندهای بزرگ برای جذب دنبال‌کننده نیازی به معرفی ندارند. اما صاحبان مشاغل کوچک که می‌خواهند افراد بیشتری را نسبت به محصولات و خدمات خود آگاه کنند، می‌توانند در کنار سایر شبکه‌های اجتماعی از توئیتر نیز استفاده کنند. افراد معمولا ترجیح می‌دهند با یک شخص تعامل برقرار کنند تا یک لوگو؛ مگر اینکه به‌خوبی شناخته‌شده باشد. بنابراین اگر در ابتدای راه هستید، بهتر است ابتدا حسابی شخصی در توئیتر ایجاد کنید و بعد از آنکه اعتماد افراد را به خود جلب کردید، می‌توانید آنها را با برند خود آشنا کنید و سپس حسابی به نام برند خود باز کنید.

ارائه اطلاعات : اطلاعات به‌شکل آنلاین سریع‌تر انتقال پیدا می‌کنند تا از طریق رادیو یا تلویزیون. و می‌توانید از اکانت توئیتر خود برای انتشار اعلان‌های مهم و هر خبری که مشتریان شما باید از آنها اطلاع پیدا کنند، استفاده کنید. توئیتر ارزان‌تر است و پیام شما در مدت زمان کمتری به میلیون‌ها نفر منتقل می‌شود.

 پیگیری رقبا : استفاده از ابزاری مانند جستجوی توئیتر هم می‌توانید اعتبار خود را ارزیابی کنید و هم فعالیت‌های رقبا را ردیابی کنید. باخبر شدن از وضعیت رقبا بهتان کمک می‌کند استراتژی بازاریابی کارآمدتری تدوین کنید و از اشتباهاتی که ممکن است تاثیر منفی بر کسب‌وکارتان داشته باشند، خودداری کنید.

تبلیغ وب‌سایت : اگر قصد دارین وبلاگ شرکت یا سازمان‌تان را تبلیغ کنید، توئیتر بهترین گزینه است. اگر فکر می‌کنید محتوای وبلاگتان برای مخاطبان ارزشمند و مفید خواهد بود، فقط کافی است لینک آن را توئیت کنید. این کار نه تنها دنبال‌کنندگان را به سمت وبلاگ شما سوق خواهد داد، بلکه اگر محتوای شما برای بازدیدکنندگان مفید باشد، توئیت شما وایرال خواهد شد.

موفقیت در توییتر

حال که با مزایا و اهمیت توئیتر برای کسب‌وکارها آشنا شدید، احتمالا تمایل داشته باشید که از آن برای گسترش کسب‌وکار خود استفاده کنید. ادامه مطلب را ازدست ندهید تا به شما بگوییم که چگونه می‌توانید از توئیتر به نفع شرکت و سازمانتان بهره ببرید.

 پروفایل جذاب و گیرایی ایجاد کنید : اولین و مهم‌ترین کار برای موفقیت در استفاده از توئیتر برای بازاریابی، ایجاد پروفایل مناسب است. از عکس، بنر، نام کاربری و… استفاده کنید که هم برای مخاطب جذاب باشد و هم متناسب با کسب‌وکارتان باشید. به‌صورت مرتب توئیت پین‌شده‌تان را به‌روزرسانی کنید، چون این اولین چیزی است که مخاطب شما با آن تعامل برقرار خواهد ساخت. همچنین، باید توضیحات، لوکیشن و لینک وب‌سایت را در صورت لزوم ویرایش کنید. همه این موارد مربوط به پروفایل شما هستند؛ بخشی که دنبال‌کنندگان از طریق آن درباره کسب‌وکارتان اطلاعات کسب می‌کنند. از این رو باید دائم  به‌روزرسانی و بررسی شوند.

 محتوای باارزشی خلق کنید :

همانند سایر شبکه‌های اجتماعی، باید محتوای ارزشمندی در اختیار مخاطبان خود قرار دهید. هنگام انتشار توئیت، پرسونای مخاطب را در نظر داشته باشید و از خود بپرسید که آیا توئیت‌های شما ایده‌ای را مطرح می‌سازد؟ مخاطب را سرگرم می‌کند؟ چیزی را به وی آموزش می‌دهد؟ اگر محتوای شما هیچ یک از این موارد را دربر نداشته باشه، ارزش انتشار ندارد. همچنین، توجه کنید که هدف از فعالیت در توئیتر برقراری ارتباط و مکالمه است. اگر توئیت شما نتواند مکالمه‌ای با مخاطب ایجاد کند، مجددا ارزش انتشار ندارد. سعی کنید از ۲۸۰ کاراکتر خود در توئیتر بیشترین بهره را ببرید.

محتوای خود را بهینه کنید

استفاده از هشتک: هشتک‌ها ساده‌ترین و متداول‌ترین راه برای بهینه‌سازی محتوا هستند. اما حواستان باشد که نباید در استفاده از هشتک زیاده‌روی کنید. استفاده از یک یا دو هشتک مرتبط با توئیت‌ کافیست.

 انتخاب زمان مناسب برای انتشار: احتمالا دنبال‌کنندگان غیر از برند شما حساب‌های کاربری دیگری را نیز دنبال می‌کنند. از انباشته کردن محتوای غیرضروری در فید آنها جلوگیری کنید. بررسی‌ها نشان داده است که بهترین زمان برای انتشار توئیت، صبح‌ها، زمان ناهار و اوایل شب است. چون در این ساعات کاربران بیشتری آنلاین هستند.

 ریتوئیت: اگر اشخاص یا برندهای مشهور توئیت شما را ریتوئیت کنند، بدون صرف تلاش قابل توجهی به افراد زیادی دسترسی پیدا خواهید کرد. همچنین، ریتوئیت شرکت‌هایی که خدمات مشابهی را ارائه می‌کنند، به شما کمک می‌کنند راحت‌تر به مخاطب هدف خود دسترسی پیدا کنید.

 پاسخ به سوال مخاطبان: اگر بتوانید به سوالاتی که به‌نوعی به حیطه کاری شما مرتبط هستند پاسخ دهید، مخاطبان بیشتری را جذب خواهید کرد و تصویر بهتری در ذهن مخاطبان ایجاد خواهید کرد.

با مخاطبان خود تعامل برقرار کنید

تعامل با مخاطبان یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی است. اگر کردن مخاطبان، پاسخ به کامنت‌های آنان یا حتی هدیه دادن به دنبال‌کنندگان از جمله اقداماتی است که از طریق آنها می‌توانید با مخاطبان خود تعامل داشته باشید.

 نتایج را بررسی کنید

زمانی که از قبل اهدافی را برای خود تعیین کرده باشید، به‌راحتی می‌توانید نتایج عملکرد خود در هر شبکه اجتماعی را بررسی کنید. هدف داشتن همچنین به شما کمک می‌کند که بفهمید در چه موقعیت‌هایی استراتژی شما کارآیی ندارد و آن را اصلاح کنید.

استراتژی بازاریابی توییتر طرحی با محور ایجاد، انتشار و توزیع محتوا برای پرسوناهای مختلف خریداران، مخاطبان و دنبال کنندگان برند از طریق یکی از بستر‌های اجتماعی است. هدف از این نوع استراتژی می‌تواند متفاوت باشد اما در نهایت توییتر راه مناسبی برای رسیدن به اهداف تیم دیجیتال مارکتینگ است.

 

نویسنده : تیم تولید محتوای ایده راهیاب

نظرات (5)

    Majid

    ۱۴۰۱-۱۱-۱۳ - ۱۲:۳۰

    چه جالب نمی دونستم میشه برای شبکه اجتماعی مثل توئیتر هم کمپین تبلیغاتی اجراء کرد

      admin

      ۱۴۰۱-۱۱-۱۹ - ۰۹:۵۶

      سلام بله جناب مجیدی عزیز
      برای شبکه های اجتماعی هم میشه کمپین تبلیغاتی اجراء کرد فقط کافیه طبق برنامه و هدفگذاری پیش برید تا بازخورد 78 درصد ازشون دریافت کنید.

    محمدرضا

    ۱۴۰۱-۱۱-۱۶ - ۱۴:۲۵

    بسیار عالی بود ممنون از تولید محتوای خوبتون.

      admin

      ۱۴۰۱-۱۱-۱۹ - ۰۹:۵۷

      ممنون جناب محمدرضا عزیز در خدمتتون هستیم

    Ahmad

    ۱۴۰۱-۱۱-۲۴ - ۱۱:۰۹

    آفرین بسیار عالی بود ممنون از مطالب خیلی خوبتون

پیام بگذارید

هدف ما ایجاد راه‌حل‌هایی است که موانعی را که افراد را از انجام بهترین کارشان باز می‌دارد، از بین ببرد.