آژانس تبلیغاتی ایده راهیاب

مزایای داشتن وبسایت شخص و شرکتی

مهم نیست چه محصول یا خدماتی میفروشید، تو هر زمینه ای که فعالیت دارید باید وبسایت داشته باشید که در فضای مجازی از رقبا عقب نمونید.

وبسایت به چه معناست؟

به مجموعه ای از صفحات وب که در دسترس عموم و مرتبط با یکدیگر است و یک نام دامنه واحد را به اشتراک می گذارند وب سایت می گویند . وبسایت ها را می توان توسط یک فرد، گروه، کسب و کار یا سازمان برای اهداف مختلف ایجاد و نگهداری کرد. همه وبسایت‌های در دسترس عموم با هم، شبکه جهانی وب را تشکیل می‌دهند.

اگرچه گاهی اوقات به آن “صفحه وب” می گویند، این تعریف اشتباه است، زیرا یک وب سایت از چندین صفحه وب تشکیل شده است. یک وب سایت همچنین به عنوان “حضور وب” یا به سادگی “سایت” شناخته می شود.

تعریف دیگر :

مجموعه ای از صفحات وب مرتبط (به علاوه منابع مرتبط با آنها) است که یک نام دامنه منحصر به فرد را به اشتراک می گذارند. هر صفحه وب از یک وبسایت معین، پیوندهای صریحی را ارائه می‌کند – بیشتر اوقات به شکل بخش‌هایی از متن قابل کلیک – که به کاربر اجازه می‌دهد از یک صفحه وب‌سایت به صفحه دیگر حرکت کند.

آنها معمولاً به موضوع یا هدف خاصی مانند اخبار، آموزش، تجارت، سرگرمی یا شبکه های اجتماعی اختصاص داده می شوند. پیوند بین صفحات وب، ناوبری سایت را هدایت می کند، که اغلب با یک صفحه اصلی شروع می شود. کاربران می توانند از طریق طیف وسیعی از دستگاه ها از جمله رایانه های رومیزی، لپ تاپ ها، تبلت ها و گوشی های هوشمند به وب سایت ها دسترسی داشته باشند. برنامه مورد استفاده در این دستگاه ها مرورگر وب نامیده می شود.

آیا ساخت سایت برای هر نوع کسب و کاری ضروری می باشد ؟

مهم نیست چه محصول یا خدماتی میفروشید، تو هر زمینه ای که فعالیت دارید باید وبسایت داشته باشید  که در فضای مجازی از رقبا عقب نمونید. به طور خلاصه سایت به کسب و کارتان اعتبار میدهد، و موجب اعتماد مشتریان میشود و سایت شما به عنوان یک کانال تبلیغاتی قدرتمند و ویترین 24 ساعته شما فعال باشد .

طراحی وبسایت
طراحی وبسایت

 

اهمیت وب سایت چیست؟

یک وب سایت به ایجاد آگاهی از برند و نمایش برند شما به مشتریان احتمالی کمک می کند. این به تثبیت تصویر شما کمک می کند تا به مخاطب بفهمانید که چه کسی هستید و چه چیزی را نمایندگی می کنید. و اطلاعات قابل اعتمادی را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد که به متمایز کردن کسب و کار شما از رقبا کمک می کند.

10 مزیت برتر داشتن یک وب سایت :

1. حضور آنلاین

داشتن سایت به این معنی است که مشتریان همیشه می توانند شما را در هر زمان و هر مکان پیدا کنند. حتی در خارج از ساعات کاری، وب سایت شما همچنان به یافتن مشتریان جدید و ایمن سازی آنها ادامه می دهد.

2. تبادل اطلاعات

در ساده ترین حالت، یک website راهی سریع و آسان برای برقراری ارتباط بین خریداران و فروشندگان فراهم می کند. می‌توانید ساعات کاری خود را فهرست کنید، اطلاعات تماس، تصاویر مکان یا محصولات خود را نشان دهید و از فرم‌های تماس برای تسهیل درخواست‌های مشتریان بالقوه یا بازخورد مشتریان موجود استفاده کنید. حتی می‌توانید ویدیوهای تبلیغاتی را بارگذاری کنید تا واقعاً مشتریان خود را جذب کنید و کسب و کار خود را به روشی مؤثر و مقرون به صرفه بفروشید. این همچنین یک راه خوب برای تبلیغ کانال های رسانه های اجتماعی و ایجاد یک جامعه با مشتریان خود است

3. اعتبار

در دنیای مدرن امروزی، این انتظار وجود دارد که هر شرکت معتبری به نوعی حضور آنلاین داشته باشد. مشتریان بالقوه به احتمال زیاد به هر کسب و کاری که شماره تلفن یا آدرس فیزیکی ندارد بی اعتماد خواهند شد و همین امر را می توان در مورد نداشتن وب سایت و آدرس ایمیل نیز گفت. علاوه بر این، داشتن یک وب‌سایت با کیفیت خوب و استفاده آسان باعث می‌شود مشتریان با استفاده از خدمات شما احساس راحتی کنند، زیرا تصور می‌کنند می‌توانند انتظار تجربه مثبت یکسانی را در همه زمینه‌های کسب‌وکار شما داشته باشند.

4. هزینه ها را کاهش می دهد

علاوه بر نمایش اطلاعات، می‌توانید از وب‌سایت خود برای فروش مستقیم کالاها و خدمات به مصرف‌کنندگان نیز استفاده کنید، در برخی موارد نیاز به استفاده از فروشگاه‌ که شامل هزینه‌های عملیاتی زیادی هستند (دستمزد کارکنان، اجاره، خدمات آب و برق) را از بین ‌برد. حذف این سربارها همچنین به شما این امکان را می دهد که قیمت های خود را کاهش دهید و به کسب و کار خود مزیت رقابتی واقعی بدهد. داشتن یک وب سایت داخلی می تواند زمان زیادی را برای شما صرفه جویی کند زیرا هر چیزی که نیاز دارید یک مکان است و در هر زمان می توان به آن دسترسی داشت.

5. گسترش بازار

از آنجایی که سایت شما برای همه در سراسر جهان قابل دسترسی است، توانایی عبور از موانع جغرافیایی هرگز آسان تر نبوده است. هر کسی، از هر کشوری، می تواند شرکت شما را پیدا کند و به همین دلیل، اکنون یک مشتری بالقوه است.

6. بینش مصرف کننده

ابزارهای تحلیلی به شما این امکان را می‌دهند که مشخص کنید مشتری معمولی شما چه کسی است، چگونه شما را پیدا کرده است، چه چیزی را دوست دارد، و کسب و کار خود را برای به حداکثر رساندن خرید از طریق سایت خود تطبیق دهید.

 7. تبلیغات

ابزارهایی مانند گوگل ادوردز یا تبلیغات در فیس بوک به شما این قدرت را می دهد که با دقت و اطمینان بیشتری نسبت به روش های سنتی تبلیغات آفلاین به مشتریان دسترسی پیدا کنید. سئو و تبلیغات آنلاین راه بسیار خوبی برای کمک به افزایش آگاهی هستند، اگر به درستی انجام شود، ترافیک وب سایت شما افزایش می یابد.

8. رقبای آنلاین

اگر وبسایتی ندارید، به احتمال زیاد رقیب شما این کار را خواهد کرد، این بدان معناست که شما در به دست آوردن مشتریان جدید از دست می‌دهید و می‌توانید در خط مقدم ذهن آنها باشید. بسیار مهم است که هیچ فرصتی از دست نرود و با رقابت به دست نیاید.

9. خدمات مشتری آنلاین

وب سایت ها راه آسان تری برای رسیدگی به خدمات مشتری ارائه می دهند. با ارائه پاسخ به سوالات متداول در بخش پرسش‌های متداول (سوالات متداول) می‌توانید هزینه‌های خدمات مشتری را کاهش دهید و در وقت و هزینه خود صرفه‌جویی کنید و همچنین اطلاعات بسیار بیشتری را ارائه دهید. این همچنین به این معنی است که مشتریان می توانند فوراً پاسخ دریافت کنند و در زمان صرفه جویی می کنند که به تشویق روابط مثبت مشتری در دراز مدت کمک می کند. این می تواند برای شما مفید باشد، تمام بازخوردهای مثبت را می توان در یک گواهینامه بارگذاری کرد، مشتریان شما خوشحال هستند که چرا آن را نشان ندهید؟!

 10. فرصت رشد

Websites ، به طور کلی، راه‌های بسیار خوبی برای ارائه مکانی هستند که سرمایه‌گذاران بالقوه می‌توانند به آن مراجعه کنند. این نشان می دهد که شرکت شما در مورد چه چیزی است، چه چیزی به دست آورده است و چه چیزی می تواند در آینده به دست آورد .

مراحل طراحی یک وب سایت :

مرحله 1: هدف سایت خود را تعیین کنید.                                                  مرحله 6: کپی وب سایت خود را بنویسید.

مرحله 2: نام دامنه خود را مشخص کنید.                                                  مرحله 7: گرافیک وب سایت خود را طراحی کنید.

مرحله 3: بستر وب سایت خود را انتخاب کنید.                                          مرحله 8: صفحات وب خود را بسازید.

مرحله 4: تم/قالب خود را انتخاب کنید.                                                   مرحله 9: تجربیات تعاملی را اضافه کنید.

مرحله 5: نقشه سایت خود را ایجاد کنید.                                                 مرحله 10: وب سایت خود را راه اندازی کنید.

 برای داشتن یک وب سایت چه کارهایی باید انجام داد؟

ابتدا باید درک درستی از اهداف خود برای طراحی سایت داشته باشیم. با توجه به اینکه طراحی سایت مناسب می تواند تجارتی کوچک را بزرگ جلوه داده و نظر مشتری را بیشتر به خود جلب نماید و در نهایت آنها را به خرید کالا و یا خدمات از شما ترغیب نماید. میبایست با استفاده از تحلیل و آنالیز وب سایتهای فعال در فضای کاری شما، تمامی آنچه را که قرار است در وب سایت شما ارائه شود را تهیه کرده و سپس از طریق شرکتی معتبر طراحی سایت شرکت یا سازمان خود را به آنها بسپارید. در صورتیکه شرکت مذکور یک شرکت معتبر در زمینه طراحی صفحات وب باشد، خود بقیه مراحل طراحی سایت را با شما به پیش خواهد برد.

چه کسانی و چه شرکتهایی نیاز به داشتن وب سایت دارند؟

با توجه به اینکه هیچ شرکت و یا سازمانی بدون اهداف انتفاعی و یا غیر انتفاعی خلق نمی شود، پس می توان گفت همه آنها نیاز به وب سایت دارند. هر شرکتی که بخواهد کالا، خدمات و یا اطلاعات مورد نظر خود را به مخاطبان عرضه کند نیاز دارد که یک وب سایت داشته باشد.

در صورتیکه طراحی وب سایت بر طبق آخرین استانداردهای مهندسی طراحی صفحات وب و با هدف معرفی گسترده در سطح دنیای مجازی وب (چه از طریق معرفی به موتورهای جستجو و چه از طریق یک برنامه مدون بازاریابی اینترنتی) انجام گردد، قطعاً مخاطبان خود را خواهد یافت و در نهایت به موفقیت دست می یابد.

منظور از ثبت وب سایت در موتورهای جستجوگر چیست؟

پس از اینکه طراحی وب سایت به اتمام رسید و در طی آخرین مرحله، تیم طراحی وب سایت بارگذاری شده در اینترنت را به موتورهای جستجوگر معرفی کند تا وب سایت طراحی شده با سرعت بیشتری در بانک اطلاعاتی موتورهای جستجو ثبت گردد.

برای طراحی وب سایت چه میزان زمان مورد نیاز است؟

طراحی وب سایت بر اساس حجم پروژه، از دو تا شش هفته بعد از تحویل کامل مطالب بصورت دیجیتالی توسط مشتری به صورت آزمایشی راه اندازی میشود و پس از رفع اشکالات احتمالی، در فضای اصلی بارگذاری میشود. در مورد سایتهای دارای صفحات پیچیده و یا پروژه های بزرگ پس از بررسی کامل نیازهای مشتری در طرح پیشنهادی برنامه زمان بندی شده ای پیشنهاد و پس از توافق اجرا خواهد شد.

برای دریافت مشاوره با کارشناسان آژانس تبلیغاتی ایده راهیاب تماس حاصل فرمایید .

 

نویسنده : تیم تولید محتوای ایده راهیاب

پیام بگذارید

هدف ما ایجاد راه‌حل‌هایی است که موانعی را که افراد را از انجام بهترین کارشان باز می‌دارد، از بین ببرد.