آژانس تبلیغاتی ایده راهیاب

طراحی اپلیکیشن

اپلیکیشن در دنیای دیجیتال به معنای نرم افزار یا ابزاری است که ما میتوانیم آن را بر روی سیستم هوشمند خود نصب کرده و از آن برای انجام برخی کارها و وظایف خود استفاده میکنیم. یک بسته و مجموعه نرم افزاری است که مهم ترین ویژگی اش کاربردی بودن آن است؛ یعنی یک برنامه ای است که عملکرد خاصی را برای کاربران انجام میدهد. اپلیکیشن ها برای سیستم های اندروید و IOS ساخته شده اند.

 

کاربرد اپلیکیشن

  • میتواند به صاحبان مشاغل کمک کند تا با مصرف هزینه ای کم نرم افزار اختصاصی ایجاد کرده و فروش و ارتباط با مشتریان را بهبود بخشد.
  • میتواند دامنه تجارت را گسترش دهد.
  • میتواند بهره وری یک شرکت را افزایش دهد.
  • کارکنان را قادر به انجام وظایف تجاری خارج از دفتر میکند.

 

انواع نرم افزار از نظر سیستم عامل

اپلیکیشن ها برای پاسخ دادن به نیاز های ما و انجام دادن کارهایی که به آنها نیاز داریم ساخته میشوند. چون ما در زمینه های مختلف، نیاز های گوناگونی داریم، نرم افزار ها نیز به دسته های متفاوتی تقسیم میشوند.

  1. اپلیکیشن ios

یک سیستم عامل برای موبایل است که اولین و تنها نسل سیستم عامل اپل برای دستگاه های موبایل است. کاربرانی که از محصولات شرکت اپل مجهز به سیستم عامل iOS استفاده می کنند، می‌توانند از سرویس App Store شرکت اپل برای دانلود اپلیکیشن برروی دستگاه خود استفاده کنند. در App Store اپل چند صد هزار اپلیکیشن برای آی‌پد، آی‌فون و آی‌پاد تاچ وجود دارد.

  1. اپلیکیشن انروید

یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین سیستم عامل برای گوشی های هوشمند است. در واقع اندروید بستری را فراهم می کند تا برنامه نویسان اپلیکیشن اندروید بتوانند هرچه سریعتر و بهتر برنامه هایی بسازند که از تمام ویژگی های یک گوشی هوشمند استفاده کند. کاربرانی که از محصولات شرکت گوگل مجهز به سیستم عامل انروید استفاده می کنند، می‌توانند از سرویس Play Store  برای دانلود اپلیکیشن برروی دستگاه خود استفاده کنند.

 

انواع نرم افزار از نظر نوع خدمات

  1. اپلیکیشن های ارتباطی: نوعی از نرم افزارها هستند که به کاربران اجازه میدهد که به صورت آنلاین با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
  2. اپلیکیشن های رسانه ای: نوعی از نرم افزار ها هستند که به کاربران امکان دسترسی به محتواهای رسانه ای مانند عکس، ویدیو، موسیقی و … را میدهند. این اپیلیشن ها به صورت آنلاین عمل میکنند.
  3. اپلیکیشن های شبکه های اجتماعی: شبکه‌های اجتماعی اپلیکیشن‌هایی هستند که به کاربران امکان می‌دهند تا با دیگران در ارتباط باشند، محتوا را به اشتراک بگذارند و با جامعه مجازی در تعامل باشند. همچنین میتوانید معیار های انتخاب شبکه های اجتاعی را مطالعه کیند.
  4. اپلیکیشن های فروشگاهی: شبکه‌های فروشگاهی اپلیکیشن‌هایی هستند که به کاربران امکان می‌دهند تا محصولات و خدمات را بخرند و به فروش برسانند.

تبلیغات در شبکه های اجتماعی نوعی بازاریابی دیجیتال است که شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر، ویژگی تبلیغات در رسانه های اجتماعی را بخوانید.

 

نکات جالب درباره اپلیکیشن

تعداد نامحدود: تعداد اپلیکیشن های موجود در فروشگاه های بزرگ فوق العاده بالاست. این تعداد به صورت پی در پی در حال افزایش است.

ایجاد فرصت های شغلی: با رشد صنعت اپلیکیشن‌سازی، فرصت‌های شغلی زیادی نیز ایجاد شده است. افراد می‌توانند به عنوان توسعه‌دهنده‌های اپلیکیشن، طراحان رابط کاربری، بازاریابان اپلیکیشن و … در این صنعت فعالیت کنند.

تاثیرات اجتماعی و فرهنگی: اپلیکیشن ها در تشکیل فرهنگ و رفتار های اجتماعی نیز نقش بسزایی دارند.

 

تفاوت وبسایت و وب اپلیکیشن

بعضی از نرم افزار ها، نسخه تحت وب دارند؛ یعنی در مرورگر اینترنت نیز باز میشوند و مانند سایت قابل استفاده هستند.

مهم ترین نکته اپلیکیشن این است که کارکرد خاصی برا کاربرانش داشته باشد. وبسایت بر روی محتوا و ارائه مطالب تمرکز دارد. همچنین وب سایت اطلاعات را به صورت عمومی و یکسان نمایش میدهد اما وب اپلیکیشن بر اساس مشخصات کاربرانش اطلاعات خاص آنها را نشان میدهد.

شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر برای بهینه وب سایت خود چگونه وب سایت خود را بهینه کنیم را مطالعه فرمایید.

 

نحوه نصب و استفاده از اپ

  1. به فروشگاه اپلیکیشن مربوطه بروید
  2. جستجوی برنامه
  3. انتخاب برنامه
  4. دانلود و نصب
  5. صبر کنید تا اپلیکیشن دانلود و نصب شود.

 

نحوه ساخت اپلیکیشن

برای ساخت اپ خود باید چند مرحله را انجام دهید.

  1. ایده ای برای برنامه خود ارائه دهید

قبل از شروع، باید مطمئن شوید که یک  ایده برنامه قابل اجرا دارید. اپ باید برای مشتری فوایدی ملموس داشته باشد، از جمله کاهش هزینه ها از طریق افزایش بازدهی، بهبود تجربه کاربری.

  1. اپ خود را طراحی کنید

طراحی اپ تان باید از عواملی مهم است که در موفقیت اپ در بازار نقش دارد، همچنین اپ روز به روز محبوب تر میشود، چون تاثیر آنی بر ذهن مخاطب میگذارد و در عین حال قابلیت استفاده از اپ را نیز تضمین میکند.

  1. رویکرد خود را برای توسعه اپ شناسایی کنید

انتخاب رویکرد درست برای توسعه  اپ بسیار مهم است. به طور ایده آل، رویکرد توسعه اپ باید مطابق با محدودیت های زمان و بودجه مشتری باشد.

  1. تست کننده های بتا را شناسایی کنید

بتا تسینگ اولین فرصت برای گرفتن بازخورد از مشتریان هدف شماست. این موضوع مهم است چون احتمال دیده شدن شما در اپ استور را افزایش میدهد.

  1. اپ را منتشر کنید

به کار گیری یک اپ نیاز به طرح، برنامه و کنترل حرکت انتشار برای محیط‌های آزمایشی و واقعی دارد. هدف اصلی مدیریت توسعه این است که مطمئن شوید یکپارچگی محیط واقعی حفظ می‌شود و اجزاء مناسب منتشر می‌گردند.

 

ویژگی های اپ در موبایل

داشتن 5 ویژگی می تواند به شما در ارائه اپلیکیشنی کاربردی کمک نماید. این ویژگی ها عبارت اند از:

  1. ساده بودن

یکی از مهم ترین اصول و رکن های اصلی در طرایح اپ موبایل، سادگی و استفاده راحت کاربران است.

  1. سرعت لود صفحات اپ

دومین مرحله مهم  در طراحی نرم افزار، سرعت لود اپلیکیشن است. اگر شما از نرم افزاری استفاده نمایید که زمان زیادی برای لود شدن صفحات مورد نظر داشته باشد قطعا از اپ خارج میشوید و نرم افزاری با سرعت بالا را نصب میکنید.

  1. طراحی گرافیکی

باید از تصاویری واضح، یونیک و منحصر به فرد استفاده نمایید تا زیبایی بصری نرم افزارتان افزایش یافته و کاربر جذب آن شود.

  1. قابلیت جستجو

موضوعی که اکثر افراد از آن غافل هستند؛ طراحی قایلبت جستجو در اپلیکیشن است. این موضوع می تواند باعث راحتی کاربران هنگام استفاده از اپ شود.

  1. اپدیت اپ

و در اخر موضوعی که باید به آن بپردازید آپدیت متوالی و مستمر اپلیکیشن است. شما باید با توجه به بازخوردهایی که کاربران می دهند اپ خود را آپدیت کرده و نقاط ضعف آن را حل نمایید.

 

در آخر

ذر این محتوا به اینکه اپلیکیشن چیست و همچنین کاربرد و مزایا و انواع آن پرداختیم و به این نتیجه رسیدیم که وابسته به نیازهای یک زندگی هوشمند و دسترسی مدام به فضای وب طراحی اپلیکیشن یک امر ضروری است.

پیام بگذارید

هدف ما ایجاد راه‌حل‌هایی است که موانعی را که افراد را از انجام بهترین کارشان باز می‌دارد، از بین ببرد.

گزارش سالانه ایده راهیاب